This is something that has always bugged me since I'm sure I used to do it
right, but can't figure out what I did...

I have a window that is displayed OK, with ASSUME, KEEP and RSTDSP(*YES).

The window is packaged in a CL wrapper, so to display it I CALL WINPGM from
RPG or UIM.

Whenever a list is processed (subfile or UIM), the WINPGM might have to be
called several times in succession.

The first call is fine, but the second one always removes the background -
leaving it blank.

What do I need to specify to keep the background there?

Ta,

Brendan Bispham

Black and Blue Software Engineering
http://www.black-and-blue.com

+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---

As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.