• Subject: Re: Strange debug problem
  • From: bmorris@xxxxxxxxxx
  • Date: Wed, 13 Oct 1999 14:38:51 -0400




>Date: Wed, 13 Oct 1999 17:31:47 +0100
>From: "McCallion, Martin" <MccalliM@Midas-Kapiti.com>
>
>A colleague is trying to debug an RPG IV program -- in particular one
>changed module.
> ...
>However, neither setting breakpoints within the module nor attempting
>to step into it with F22 appears to work: the program blithely carries
>on to the line after the CALLB.  There are no error messages in the
>joblog.

Martin, service programs stay loaded until the activation group
containing them has ended.  For named activation groups, all you have to
do is RCLACTGRP actgrpname, but for the default activation group, you have
to sign off.

If that doesn't fix things, check the library that the program expects
the service program to be in: DSPPGM DETAIL(*SRVPGM).

Barbara Morris


+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available here. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].