• Subject: Problem with AS/400 Devices
  • From: "Dale Pascual B Jose" <josed@xxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 7 Oct 1999 15:09:59 +0800



Has anyone experienced this?

1.)  There is a 3486 Dumb Terminal that fails, cursor is on the upper left
of the screen and the status of these devices on the AS/400 is "failed" .
Do we have to change the emulation type that these terminals are emulating.

2.)   There is this Dumb Terminal that return to sign on screen even though
they are using these devices. And there are dumb terminals that return to
sign on screen even though this terminals are idle, terminal screen are on
users menu.

     Note: This is a terminal that had dual session and only one session
     return to sign on screen.

3.   Once users are using this device, there are times that the character
they are encoding/typing is not displayed. But when they check it, number 0
sometimes replaces the character.






+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---

As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.