Try this.  Check your communication entries for the QCMN subsystem.
Specifially look at the first *ALL  *ANY  entry with default user of *SYS.
(This would be the comm entry used for SNADS for example).

                        Display Communications Entries

                                                            System:
WHORYOU
Subsystem description:   QCMN           Status:   ACTIVE



                              Job                      Default         Max

Device        Mode        Description    Library       User          Active

*ALL          *ANY        *USRPRF                      *SYS          *NOMAX

*ALL          QCASERVR    *USRPRF                      *NONE         *NOMAX

*ALL          QPCSUPP     *USRPRF                      *SYS          *NOMAX

*ALL          QSOCCT      *USRPRF                      QUSER         *NOMAX


                          Default User - Help

The name of the default user profile used for evoke requests that enter
the subsystem through this entry and contain no security information.

Possible values are:
 o  *NONE:  Security information must be entered.  Requests without
    security information will be rejected.
 o  *SYS:  All user evoke requests require security information.
    A default user profile will be used for IBM-defined transaction
    programs.


Neil Palmer         DPS Data Processing Services Canada Ltd.
                                             AS/400~~~~~
Markham,  Ontario,   Canada    ___________          ___  ~
Phone: (905) 474-4890  x303   |OOOOOOOOOO| ________  o|__||=
Cell.: (416) 565-1682  x303   |__________|_|______|_|______)
Fax:   (905) 474-4898          oo      oo   oo  oo   OOOo=o\
mailto:NeilP@DPSlink.com    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://www.DPSlink.com        AS/400  The Ultimate Business Server





Mark Lazarus <mlazarus@ttec.com> on 99-07-21 17:01:12

Please respond to MIDRANGE-L@midrange.com

To:   MIDRANGE-L@midrange.com
cc:    (bcc: Neil Palmer/Dpslink)

Subject:  SAVRSTxxx




 What profile is being used when using the SAVRSTxxx commands?  Or more
likely, what needs to be configured?  The target machines I tried have
valid configs / routes for SNADS and IP. QSYSOPR contained connection
failure msgs w/ a code of 715,0.  I believe that those are also security
related.  I saw no place to put in a user ID / password.  QUSER is enabled
on both machines.  The sending user's profile exists on both machines.
 I tried using those commands and I got an SNA sense code back saying that
it wasn't sending the user ID and password.  The SNA format is FH7.
 This is on V3R2.
 Any ideas? TIA.
 -mark



+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---


This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].