"Emilio Padilla" <vpadilla@guate.net> wrote:

>I don't think that your performance problem has anything to do
>with the message, do you have a AS/400 server by any chance?,
>This message shouldn't cause any performance problem.

I would have said exactly the same, but I just did a few quick tests and
there did seem to be a marked difference in performance with the messages
on of off. I'd still be surprised if it made the difference between 2
minutes and 5 minutes. It could possibly be related to general system
tuning between the batch and interactive pools given their actual workload.

As an aside, if I had a 2 minute batch OPNQRYF I'd be very reluctant to run
that interactively in a production environment.

Joe, some feedback on your results would be welcome.

Dave Kahn, ABB Steward Ltd.


+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---


This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].