Neil, 

Excerpts from mail: 27-Jul-98 RE: V4R2 installed changed .. Neil
Palmer@NxTrend.com (3223*) 

> If you do a new install of 57xx-TC1 it will set all those servers I
> mentioned to AUTOSTART(*YES) - that's the default.  My specific concern
> was I had 5769-TC1 already installed on V4R1, those TCP servers were set
> to AUTOSTART(*NO), and after the system was up and running following the
> V4R2 upgrade I noticed those server jobs were running in QSYSWRK and the
> setting had been changed to AUTOSTART(*YES). 

> Has anoyone else noticed this specific situation occur ? 

> Neil Palmer 


I forwarded your concern to the owners of this support - and I have not
heard back from them yet.  I would urge you to open a problem with
service on this at as high a priority as you can so it gets the proper
attention.     

Mark L Bauman 
AS/400 Software Communications Development 


Mark L. Bauman  
mlbauman@rchland 
AS/400 Communications Programming  43M/015-2/C109 
IBM Rochester, Minnesota   
507-253-0567      tieline: 553-0567 
Internet: mlbauman@vnet.ibm.com 

Communications IS the KEY! 
+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---


This thread ...

Follow-Ups:
Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].