At 12:58 PM 5/18/98 -0400, Norbert Gröne wrote:
>Norbert Groene wrote to midrange-l:
>I have a problem with attaching an Kyocera-Printer to the AS/400.
>I've created a device description with the following parameters:
>DEVCLS  *LAN
>TYPE   3812
>LANATTACH  *IP
>PORT   2501
>TRANSFORM  *YES
>RMTLOCNAME  xxx.xxx.xxx.xxx
>SYSDRVPGM  *HPPJLDRV
>
>The printer is directly connected to the LAN.
>I can ping the printer, there's no problem. The device description will become 
>VARIED ON, but the STRPRTWTR will always directly end the writer.
>The AS/400 is on V4R1 with latest CumTape installed.
>Is there anybody who has solved a similar problem ?

Norbert,

Have you tried the STRRMTWTR command? That's what works for me.

Pete

Pete Hall
peteh@inwave.com 
http://www.inwave.com/~peteh/

+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---


This thread ...

Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].