• Subject: More CA/400 Win 95 Questions
  • From: "Curtis Strouse" <cstrouse@xxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 26 Nov 1997 10:43:14 PST

We have two 510's with V3R7, I have installed Client Acess for Win/95 on 
my pc as a test.  It works fine with the Netsoft Router (with the fixes) 
and the MSDLC 32-bit protocol, but no TCP/IP functions worked - ping, 
etc with the MSDLC 32-bit protocol.  If I change from the 32 bit to the 
16 bit MSDLC my TCP/IP works great but my N/S Router connection fails (I 
know the driver's not 32 bit).  I downloaded the update for the MSDLC 
32-bit driver from Microsoft and got the exact same results.  Has anyone 
else experienced this or is it just me?  By the way, this mailing list 
is very helpful! 

Thanks in advance!

Curt Strouse
Operations Supervisor
North American Stainless

______________________________________________________
Get Your Private, Free Email at http://www.hotmail.com
+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to "MIDRANGE-L@midrange.com".
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---


This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].