We migrated from R7.7 to R9 in April and haven't noticed any decrease in
performance in Power-Link applications (75 to 80 users at peak times) -
in fact, I think it seems to be a bit better. We didn't do a hardware
upgrade and have a 520-M15 (4300 CPW) running V5R4 with 16GB of memory
and 6 disk arms. We did lose 200 or so indexes that we had built for
performance reasons in R7.7 that we haven't gotten around to re-building
in R9.





Michael Kellen

iSeries Analyst/Programmer



P: 320.762.7626

F: 320.763.9250



mkellen@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
<mailto:mkellen@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>

www.alexandriaindustries.com <http://www.alexandriaindustries.com/>





Demand Innovation(tm)



Notice: This email message contains information that may be
confidential. Use by parties other than the intended recipient is
unauthorized and prohibited. Please contact the sender if you receive
this transmission in error. Thank you.




As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2021 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.