Can you tell us what the correct mappings for these characters are?
i.e. can you tell us what the proper EBCDIC code is, and what the
corresponding ASCII code should be?  For each of the symbols that is not
displaying correctly?

Alternately, you might look at the file called transmaps.h in the
src subdirectory.   It contains the various mapping tables.   Find the
ISO-8859-1 -> IBM280 table, as well as the IBM280 -> ISO-8859-1 table.
Change the numbers in that table, and rebuild tn5250.   If you can
get it working this way, just send us a patch.


On Thu, 24 Apr 2003, Polve wrote:
> >
> > I've a problem on RedHat 8 and 9 with italian mapping of tn5250. The
> > option map=280 doesn't work, and when i run xt5250 with it the session
> > visualize blank spaces instead the "local" characters like à è é ì ù.
> >
> > Someone can help me?
>
> Is there anyone that knows how to slve this bug?
> Is there any italian user that found the same bug?
>


As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2021 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.