Quick WAG before I head off to other things.....

Are you running them together? How about the port settings for shutdown and other services? Are they the same? Some bell is ringing about making sure the ports are unique for all services on the TC server and that they don't conflict with other running services (can't remember if 6 and 7 use the same ports/listeners or not...)

Pete Helgren
Value Added Software, Inc
www.petesworkshop.com
GIAC Secure Software Programmer-Java


On 12/5/2011 4:21 PM, James Lampert wrote:
After some futzing around, we got Tomcat up and running on our V6 box.
It seems to work fine,

EXCEPT:

Strange thing: With Tomcat 6, when I start Tomcat, the "CATALINA" job
brings up the server, then ends, leaving the server active.

But with Tomcat 7, when I start it, the "CATALINA" job remains active,
and if I abend it, it takes the server with it.

Is this normal? Is there some setting that needs to change? Something in
one of the scripts? Something in the CL program that initiates the whole
process?

I'm asking the same question a few other places.

--
James H. H. Lampert
Touchtone Corporation


As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.