• Subject: Websphere Configuration Help Needed
  • From: "Vineet Kakroo, Gurgaon" <vineetkr@xxxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 16 Dec 1999 14:19:06 +0530

Hi all,
We are using OS/400 V4R4 at our office. We also have loaded all the latest
PTF's for the OS & the WebSphere Application Server. We have configured the
WebSphere Application Server. When we try to access the 'HelloWorldServlet'
using the URL http://mycomputer/servlet/HelloWorldServlet we are getting the
following message : 
-------------------------
IBM WebSphere Application Server 2.0 Standard Edition
The Application Server is currently unavailable.
The engine is still initializing or has been disabled. Please wait for
initialization of the server to complete or re-enable the engine.
------------------------

We have tried our best to configure the WebSphere Application Server, but
are still getting the same result.
Please help to resolve the problem.
Anticipating fast help.
Regards
Vineet

+---
| This is the JAVA/400 Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to JAVA400-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to JAVA400-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to JAVA400-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner: joe@zappie.net
+---

As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.