• Subject: FW: Problem with HTTP configuration
  • From: Jyoti_Singh <jyoti_singh@xxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 15 Dec 1999 12:57:48 +0530


Regards


Jyoti Singh

Ph No: 020-5536868
Ext :     3708

> ----------
> From:         Jyoti_Singh
> Sent:         Wednesday, December 15, 1999 12:27 PM
> To:   'java400-l@midrange.com'
> Subject:      Problem with HTTP configuration
> 
> Hi all
>       We are on the verge of testing our servlets on AS/400 WebSphere . We
> have a version V4R3 machine. Problem with us is when we start the HTTP
> server. The job ends with the following dump. 
> 
>  <<dump>> 
> We have applied the latest PTF and again installed the software.Yet the
> problem . Can any body give any insight as to why this could be
> happening.Any help would be much appreciated.
> 
> Thanks
> 
> Regards
> 
> 
> Jyoti Singh
> 
> 
> Regards
> 
> 
> Jyoti Singh
> 
> Ph No: 020-5536868
> Ext :     3708
> 

dump


As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.