This sounds familiar.  Compare your LIBL to one where the command works.

On Thu, 4 Feb 1999 08:57:46 -0800, Chanh Le wrote:

>I encounter a strange problem.  I could run any class on V4R2, after
>upgrading to V4R3, I can not run command JAVA or RUNJVA at all.  I got
>message "Error occurred while processing." and another message said the job
>QJVACMDSRV is commplete normally.
>
>My peer, he can run the class with the exact command I attemptted to run.
>I can only run from a browser.  It seems I have a problem with the
>environment.  Any input is very apprecicated.
>
>Thanks.
>
>
>+---
>| This is the Midrange System Mailing List!
>| To submit a new message, send your mail to JAVA400-L@midrange.com.
>| To subscribe to this list send email to JAVA400-L-SUB@midrange.com.
>| To unsubscribe from this list send email to JAVA400-L-UNSUB@midrange.com.
>| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
>+---
>


+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to JAVA400-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to JAVA400-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to JAVA400-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---


This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2020 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].