Did you check the ACL on the templates? Add in the server name and the
Quickr Admin name.

Also make sure you set the security up properly in Quickr Admin.


Sean



domino400-request@xxxxxxxxxxxx
Sent by: domino400-bounces+seanmurphy=bedbath.com@xxxxxxxxxxxx
05/29/2008 01:05 PM
Please respond to
domino400@xxxxxxxxxxxx


To
domino400@xxxxxxxxxxxx
cc

Subject
Domino400 Digest, Vol 6, Issue 72






Send Domino400 mailing list submissions to
domino400@xxxxxxxxxxxx

To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/domino400
or, via email, send a message with subject or body 'help' to
domino400-request@xxxxxxxxxxxx

You can reach the person managing the list at
domino400-owner@xxxxxxxxxxxx

When replying, please edit your Subject line so it is more specific
than "Re: Contents of Domino400 digest..."


Today's Topics:

1. Domino setup for Quickr install (Nathan Simpson)
2. RE: Domino setup for Quickr install (Crump, Mike)
3. Re: Domino setup for Quickr install (Chris Whisonant)
4. RE: Domino setup for Quickr install (Gary.Wade@xxxxxxxxxxxxxxxxx)


----------------------------------------------------------------------

message: 1
date: Thu, 29 May 2008 14:32:40 +1000
from: "Nathan Simpson" <nathan@xxxxxxxxxx>
subject: Domino setup for Quickr install

Hi,

I have been chatting with Chris about this and to get a few more heads
thinking about it I thought it might be a good idea to post here as well.

We have Domino 8.0.1 and Sametime 8.0.1 (on another partition). We are now

looking at Quickr 8.1 to also run on our iSeries running V5R4.

Right from the beginning I have been unable to create a place. It doesn't
matter if we have security on or not. No Places can be created. We have
also
been getting these messages from the very start.

05/28/2008 16:20:50 Attempt by CN=QUICKR/O=AWH/C=AU to create duplicate
template h1_contacts in database
/LOTUS/DOMINO/QUICKR/DATA/LotusQuickr/tempplace1/Contacts1.nsf -rejected.

05/28/2008 16:20:56 Attempt by CN=QUICKR/O=AWH/C=AU to create duplicate
template h1_meetingroom in database
/LOTUS/DOMINO/QUICKR/DATA/LotusQuickr/tempplace1/Main.nsf - rejected.

'tempplace1' is the Place I am trying to create

I have read different things and Chris has opened my eyes to a few things
so
I ended up wiping everything to try and start again. Chris made it sound
like a permissions error somewhere, and from my reading it looks like the
Quickr permissions are ok. So I thought it might be a Domino setup
problem.

He is the command I used to setup the Quickr Domino parition

CFGDOMSVR SERVER(QUICKR)
OPTION(*ADD)
DTADIR('/LOTUS/DOMINO/QUICKR/DATA')
TIMEZONE(ZE10)
NABSVR(AWH400)
ADDSVRID('/Path/DominoID/ServerCertID/quickr.id')
WEB(*HTTP)
CNNSRV(*NONE)
CNTRYID(AU)
OUNAME(*BLANK *GEN)
CERTID('/Path/DominoID/ServerCertID/cert.id' password)
ADMID('/Path/DominoID/ServerCertID/user.id' password)
SVRID('/Path/DominoID/ServerCertID/server.id')
AUTOSTART(*YES)
LOGREPEVT(*NO)
LOGSSNEVT(*NO)
TCPOPT(*NOENCRYPT QUICKR.AWH.COM.AU)
SVRHSTNAME(quickr.awh.com.au)
SBS(DOMINO03)
ADLSRV(*RNRMGR *AMGR *ADMINP *REPLICA)
TEXT('AWH Quickr Server')

Am I missing anything? Should there be any special Domino setup parameters

that I should set for Quickr? What about after the initial setup of
Domino?
Anything to change before I load Quickr? In particular security settings?

Thanks


As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2021 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.