I have 3 CD's for 7.0.3 for i5/OS. I've done the install using the
unsupported LODRUN command and using the Install Shield method. Both
installs seem to run normal - no errors, normal completion message, etc.
However, they only use the first 2 discs. I've got a call into support
but due to the holidays I probably won't get an answer until next week.



Anyone else run into this? Anything worth worrying about? I'm not in
any hurry to move to 7.0.3 but thought I would check with others on the
list.



Michael Crump



Manager, Computing Services

Saint-Gobain Containers, Inc.

1509 S. Macedonia Ave.

Muncie, IN 47302

765.741.7696

765.741.7012 f


Challenges
I expected times like this - but I never thought they'd be so bad, so
long, and so frequent.

This email and its attachments may be confidential and are intended
solely for the use of the individual to whom it is addressed. Any views
or opinions expressed are solely those of the author and do not
necessarily represent those of Saint-Gobain. If it did, it would be
folded, mutilated, watered down, politically corrected, and would show
up a week later if at all. If you are not the intended recipient of
this email and its attachments, you must take no action based upon them,
nor must you copy or show them to anyone.

Please contact the sender if you believe you have received this email in
error.






This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available here. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].