This is a multipart message in MIME format.
--
[ Picked text/plain from multipart/alternative ]
Hi Fritz,

I am not sure which host file you are talking about, but the AS/400
hostfile has entries for:

domain.com.au
mail.domain.com.au
as400
as400.domain.com.au

The DNS server also has entries for these.

Regards,

Nathan Simpson
Australian Wool Handlers
Forest Rd
Lara VIC  3212
(03) 5272 9227




"Fritz Hayes" <fhayes@spiritone.com>
Sent by: domino400-admin@MIDRANGE.COM
16/09/2002 14:24
Please respond to domino400


        To:     domino400@midrange.com
        cc:
        Subject:        RE: postmaster account problems


Hey Nathan,

It might be that you don't have as400.domain.com.au in your host file,
resolving to the IP address of your as400.  Is this the case?

Best Regards

Fritz Hayes

| -----Original Message-----
| From: domino400-admin@midrange.com
[mailto:domino400-admin@midrange.com]
| On Behalf Of Nathan Simpson
| Sent: Sunday, September 15, 2002 8:57 PM
| To: DOMINO400@midrange.com
| Subject: postmaster account problems
|
| This is a multipart message in MIME format.
| --
| [ Picked text/plain from multipart/alternative ]
| Hi,
|
| We are using Domino 5.11 on our V4R5 AS/400.
|
| We are using the MTA.
|
| Our AS/400 name is 'as400' and domain is 'domain.com.au'
|
| When an external user sends an email to our domain but the address
isn't
| in the address book, the return mail isn't being sent to the user.
|
| I have 'postmaster' set up as an alias on my Domino Account.
|
| When I send an email to a nonexistent user I get a Delivery Failure
501
| 5.1.8 message.
|
| When I look at the queue of our outgoing mail it says it is sending it
| from 'postmaster@awh.com.au' but it never gets to the destination. And
as
| I have a 'postmaster' alias in my account I get the returned email.
|
| The returned email says:
|
| 501 5.1.8 <postmaster@AS400.DOMAIN.COM.AU>... Domain of sender address
| postmaster@AS400.DOMAIN.COM.AU does not exist
|
| I don't think this is Domino related but AS/400 SMTP related.
|
| What postmaster account does it use?  If I remove postmaster from my
| account I never see these emails.
|
| Is it a WRKDIRE issue? If so, what should I change or add?
|
| Regards,
|
| Nathan Simpson
| Australian Wool Handlers
| Forest Rd
| Lara VIC  3212
| (03) 5272 9227
| --
|
|
|
| _______________________________________________
| This is the Lotus Domino on the iSeries / AS400 (DOMINO400) mailing
list
| To post a message email: DOMINO400@midrange.com
| To subscribe, unsubscribe, or change list options,
| visit: http://lists.midrange.com/cgi-bin/listinfo/domino400
| or email: DOMINO400-request@midrange.com
| Before posting, please take a moment to review the archives
| at http://archive.midrange.com/domino400.

_______________________________________________
This is the Lotus Domino on the iSeries / AS400 (DOMINO400) mailing list
To post a message email: DOMINO400@midrange.com
To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/cgi-bin/listinfo/domino400
or email: DOMINO400-request@midrange.com
Before posting, please take a moment to review the archives
at http://archive.midrange.com/domino400.


--





As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2021 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.