MIDRANGE dot COM Mailing List Archive



Home » MAPICS-L » November 2003

Re: Question on printing out of Browser



fixed




Yes I have seen the same problem with users here.  It seems to be user
specific, as we use shared lasers almost everywhere, and some one else will
print to same laser from their Browser app fine.
This was a while ago, almost two years, but I remember an open incident
with MAPICS, and they first tried to blame the Laser, then blamed the way I
had the Printers Networked.  I then moved a printer to the workstation and
had the user print locally, same black bars and boxes.

I finally had the user log into a different P.C., and the problem went
away.  It ended up, at least for me, something was corrupted in the Browser
installation on the P.C.  When I completely uninstalled the app and it's
directory structure, and reinstalled, the problem went away.

Just  a note on this,

I haven't been bothered, come to think of it, by this in a long time....




Lloyd H. Degnon
I.S. Manager
AmPro Computers, Inc.
5215 Hellyer Ave.
Building #110
San Jose, CA 95138
(408) 360-4365
ldegnon@xxxxxxxxx
www.AmPro.com


                                                                           
             DaleGindlesperger                                             
             @fft-inc.com                                                  
             Sent by:                                                   To 
             mapics-l-bounces@         mapics-l@xxxxxxxxxxxx               
             midrange.com                                               cc 
                                                                           
                                                                   Subject 
             11/21/2003 08:36          Question on printing out of Browser 
             AM                                                            
                                                                           
                                                                           
             Please respond to                                             
             MAPICS ERP System                                             
                Discussion                                                 
             <mapics-l@midrang                                             
                  e.com>                                                   
                                                                           
                                                                           




Hi group,

I have an odd one, that I'm hoping someone may have encountered (Konrad,
I'm actually thinking you may have the answer).  I have Browser users
(XAR6.0, current builds), that get big black lines when they print reports
from Browser, like vendor/item lists and such to their HP LaserJet 4050.

It isn't the printer, or Windows, because they print to their lasers with
no problems with Word, Excel, Lotus, print screens, etc.  I actually
thought that Browser used Windows printer drivers, but apparently not.  Has
anyone else encountered this, and if so, how was it resolved?

Dale Gindlesperger
IT Manager/Special Projects Leader
Fleetwood Folding Trailers, Inc.
Somerset, PA


_______________________________________________
This is the MAPICS ERP System Discussion (MAPICS-L) mailing list
To post a message email: MAPICS-L@xxxxxxxxxxxx
To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/mapics-l
or email: MAPICS-L-request@xxxxxxxxxxxx
Before posting, please take a moment to review the archives
at http://archive.midrange.com/mapics-l.


ForwardSourceID:NT00013C2E






Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2014 by MIDRANGE dot COM and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available here. If you have questions about this, please contact