Node "Physical Address" has a space in the middle where all others have
an underscore (at least in the sample sent).

Thanks, Matt

-----Original Message-----
From: web400-bounces@xxxxxxxxxxxx [mailto:web400-bounces@xxxxxxxxxxxx]
On Behalf Of Michael Ryan
Sent: Friday, August 13, 2010 10:19 AM
To: Web Enabling the AS400 / iSeries; Midrange Systems Technical
Discussion
Subject: [WEB400] Malformed XML

Anyone see what's wrong with this XML? I have to be able to
intelligently
tell the provider.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<Blah_ABC_Response>
<Blah_ABC_Decision_Info>
<Consumer_Information
First_Name="JOHN"
Last_Name="ISNER"
<Physical Address
Address_Line_1="1 TENNIS DR "
Address_Line_2=""
Address_City="WARREN"
Address_State_Code="MI"
Address_Postal_Code="49802"/>
Birth_Date="1985-01-01"
Home_Telephone_Number="5869831111"
Requestor_Transaction_Amount="03500"/>
</Consumer_Information>
</Blah_ABC_Decision_Info>
</Blah_ABC_Response>

Is it that Address_Postal_Code and Requestor_Transaction_Amount both
have
ending brackets? I removed the one after Address_Postal_Code, but I
received
the same error in the same place.

Thanks!

As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.