Check the joblog for the ended job.  You should be able to determine why it is 
ending.

 -----Original Message-----
From:   web400-bounces@xxxxxxxxxxxx [mailto:web400-bounces@xxxxxxxxxxxx]  On 
Behalf Of Beppe Costagliola
Sent:   Wednesday, June 16, 2004 7:20 AM
To:     Web400 iSeries
Subject:        [WEB400] QTMHHTTP starts and ends

Hi,

I'm not sure if we installed some ptf's that affect Http but now when we
open a php page the QTMHHTTP/PGM-QZSRCGI starts, we get the page and then
the QZSRCGI ends (printing a joblog).

No QZSRCGI stays active.

I think that we did not change anything in configuration.

Thanks.
Beppe.





_______________________________________________
This is the Web Enabling the AS400 / iSeries (WEB400) mailing list
To post a message email: WEB400@xxxxxxxxxxxx
To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/web400
or email: WEB400-request@xxxxxxxxxxxx
Before posting, please take a moment to review the archives
at http://archive.midrange.com/web400.





As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2021 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.