Also, in QSYSOPR I see:
 
Unknown command line option -c.    
Unknown command line option Listen.
Unknown command line option 2001.  
 
All TCP7420. 
 
Didn't one of those jobs used to go JVAW for a while at startup?

        -----Original Message----- 
        From: Metz, Zak 
        Sent: Sun 12/28/2003 12:16 PM 
        To: web400@xxxxxxxxxxxx 
        Cc: 
        Subject: [WEB400] New install v5r1, Apache *ADMIN fails
        
        

        Friends,
        
        I've just received my new 170-2292. I initialized the system installed 
the LIC, OS, and LPPs. I also installed c3175 and SF99156-16.
        
        I went several rounds with 5722DG1. After installing the cume package, 
the *ADMIN server failed to start. My symptoms matched this thread for which no 
solution was documented: 
http://archive.midrange.com/java400-l/200303/msg00139.html. After removing and 
reinstalling DG1 the problem "went away." I've reinstalled the cume and group 
since and it now continues to work. (Am I supposed to have something besides 
*BASE?)
        
        Well, sort of. And that's the problem. I've got...
        
        QHTTPSVR       QSYS        SBS      .0                   DEQW
          ADMIN        QTMHHTTP    BCH      .2  PGM-QZHBHTTP     CNDW
          ADMIN        QTMHHTTP    BCI      .0  PGM-QZHBHJOB     TIMW
          ADMIN        QTMHHTTP    BCI      .0  PGM-QYUNLANG     TIMW
          ADMIN        QTMHHTTP    BCI      .0  PGM-QZHBHJOB     TIMW
          ADMIN        QTMHHTTP    BCI      .0  PGM-QZHBHJOB     TIMW
        
        ...running now. Pointing a browser to http://dart:2001 now gets me a 
sign on window and to the "AS/400 Tasks" page, although the "Configure the IBM 
IPP Server" picture fails to appear. Clicking on "IBM HTTP Server for AS/400" 
gets me a 403-Forbidden for http://dart:2001/HTTPAdmin. These screens really 
don't look current, but I have nothing to compare them to to say for certain.
        
        There was some mention in another thread about properly populating the 
TCP/IP domain information. That information is in place.
        
        If I try to WRKHTTPCFG *ADMIN, I get HTPA105: "Unable to update server 
configuration ADMIN." I'm signed on as QSECOFR.
        
        I'm really not sure where to go from here. I'm not familiar with the 
underlying system files where it keeps track of instaces so I need to get this 
thing working. Any ideas?
        
        Regards,
        Zak Metz
         
        NOTICE: This E-mail may contain confidential information. If you are not
        the addressee or the intended recipient please do not read this E-mail
        and please immediately delete this e-mail message and any attachments
        from your workstation or network mail system. If you are the addressee
        or the intended recipient and you save or print a copy of this E-mail,
        please place it in an appropriate file, depending on whether
        confidential information is contained in the message.
        
        
        


As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.