Is it expecting -0.01 instead of -.01?

Mike E.





                                                                                
                                                  
                      "Peter Vidal"                                             
                                                  
                      <Peter_Vidal@pall        To:       web400@xxxxxxxxxxxx    
                                                  
                      .com>                    cc:                              
                                                  
                      Sent by:                 Subject:  [WEB400] DTW_FORMAT 
Problem                                              
                      web400-bounces@mi                                         
                                                  
                      drange.com                                                
                                                  
                                                                                
                                                  
                                                                                
                                                  
                      12/16/2003 01:59                                          
                                                  
                      PM                                                        
                                                  
                      Please respond to                                         
                                                  
                      Web Enabling the                                          
                                                  
                      AS400 / iSeries                                           
                                                  
                                                                                
                                                  




Hi list,

I have a field (nrlhtd) that has a value of  -.01.  I am using this
function to
format it:

@DTW_FORMAT(nrlhtd, "", "2", nrlhtd)

It is giving me the error: NET.DATA Error: Function call to DTW_FORMAT
failed.
Error Number is 4001.  The book says that "A parameter contains an invalid
number value.".

It have sense if we say that this function will not allow a negative field
value
but the manual gives this as an example:
@DTW_FORMAT(" - 12.73", "", "4", result)
Returns: result = "-12.7300"

So I am confused.  What is going on?

TIA,
Peter Vidal
Pall Aeropower Corp.
SR Programmer Analyst
WWW.Pall.com

"Have a very Merry Christmas and a more blessed new year 2004 and remember:
JESUS is the reason for the season."
Myself





As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.