On multiple versions of my RDi *before* 9.6.0.11, on multiple PC's, when
opening an RPGLE-type member, Outline and other RPG stuff didn't work. In
addition, the compile icon wasn't visible. All I did was look at the
object table (source members) and that touch solved the problem: the
compile icon was activated, Outline worked, and so on.

I don't remember this situation happening on .11 and my fiddling to make it
fail has...failed.

On Thu, Jan 13, 2022 at 10:50 AM K Crawford <kscx3ksc@xxxxxxxxx> wrote:

I am having an issue with block nesting. I have used it before so I know
it used to work.
Now when I navigate to it, it is grayed out. I have also tried
Ctrl+Shift+O no luck.
I have rebooted my PC.
I tried it in RPGLE and SQLRPGLE.
I have two instances of RDI running; neither one works.

I am running version 9.6.0.9
Confused.

--
KCrawford
--
This is the Rational Developer for IBM i (WDSCI-L) mailing list
To post a message email: WDSCI-L@xxxxxxxxxxxxxxxxxx
To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit: https://lists.midrange.com/mailman/listinfo/wdsci-l
or email: WDSCI-L-request@xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Before posting, please take a moment to review the archives
at https://archive.midrange.com/wdsci-l.

Help support midrange.com by shopping at amazon.com with our affiliate
link: https://amazon.midrange.com


As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.