Last Friday I installed Aptana plugins to my WDSCi install (V7 current
version on V5R4), and it was acting buggy so I tried to uninstall it. Upon
doing so I disabled the options but I never got the option to uninstall it
completely.

Now that it's 'somewhat uninstalled' I cannot get anywhere trying to
re-install it.

I searched my C drive for any occurrence of Aptana and deleted all traces
of it. I also removed all registry entries. I added the -clean parm to the
top of my eclipse.ini file but that didn't make any difference. I've
scoured the net for solutions but haven't found anything that has led to a
solution.

Anyone with any ideas?

Regards, Jerry

Gerald Kern - MIS Project Leader
Lotus Notes/Domino Administrator
IBM Certified RPG IV Developer
The Toledo Clinic, Inc.
4235 Secor Road
Toledo, OH 43623-4299
Phone 419-479-5535
gkern@xxxxxxxxxxxxxxxx


This e-mail message, including any attachments, is for the sole use of the
intended recipient(s) and may contain confidential and privileged
information. Any unauthorized use, disclosure or distribution is
prohibited. If you are not the intended recipient, please inform the
sender by reply e-mail and destroy this and all copies of this message.

As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.