Tom / Reeve,

A couple of questions to help us track down this problem:

1.  When you say your servers have vanished, I am assuming you mean CODE
servers not Remote System Explorer (RSE) servers?

2.  Is there any scenario that seems to cause this problem that you can
remember.  (I know I am dreaming here, but can you reproduce the problem?)

3.  When you launch CODE tools (CODE Editor and Designer) from the RSE we
temporarily register the RSE server as a CODE communications server with
the name R0[last six characters of the RSE connection name] (or this could
be R1 if a collision occurs...).  These servers are not saved to disk so
rebooting your PC or closing the communications daemon will cause these
servers to go away.  The next time you launch a CODE tool from the RSE the
server is re-regeistered.  This is to bridge between the two communications
layers, and should not affect any CODE servers that you have manually
registered.

Thanks.

Don Yantzi
WebSphere Development Studio Client for iSeries
IBM Toronto Lab




                      "Westdorp, Tom"
                      <Tom.Westdorp@StationC        To:       
wdsci-l@midrange.com
                      asinos.com>                   cc:
                      Sent by:                      Subject:  RE: [WDSCI-L] 
Library list problems...and I wonder if this is why        my
                      wdsci-l-admin@midrange         servers have vanished?
                      .com


                      10/07/2002 03:06 PM
                      Please respond to
                      wdsci-l





This message is in MIME format. Since your mail reader does not understand
this format, some or all of this message may not be legible.
--
[ Picked text/plain from multipart/alternative ]
My servers disappeared, too.  And they're still gone despite everything but
a reinstall.  I'm not inclined to reinstall just to have them walk off
again.  Still waiting for a response to your post or mine from the WDSc
folks...

-----Original Message-----
From: Reeve Fritchman [mailto:reeve@ltl400.com]
Sent: Monday, October 07, 2002 11:41 AM
To: wdsci-l@midrange.com
Subject: [WDSCI-L] Library list problems...and I wonder if this is why
my servers have vanished?


A few weeks ago I posted a problem about my CODE servers disappearing; now
I'm wondering if WDSC is sick.  I may try to remove everything I can, crawl
out from under the wreckage, and try to set up new servers in the hope that
the Houdini servers and library list problems are interconnected.
-rf

_______________________________________________
This is the Websphere Development Studio Client for iSeries  (WDSCI-L)
mailing list
To post a message email: WDSCI-L@midrange.com
To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/cgi-bin/listinfo/wdsci-l
or email: WDSCI-L-request@midrange.com
Before posting, please take a moment to review the archives
at http://archive.midrange.com/wdsci-l.
_______________________________________________
This is the Websphere Development Studio Client for iSeries  (WDSCI-L)
mailing list
To post a message email: WDSCI-L@midrange.com
To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/cgi-bin/listinfo/wdsci-l
or email: WDSCI-L-request@midrange.com
Before posting, please take a moment to review the archives
at http://archive.midrange.com/wdsci-l.





As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2021 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.