Dan,

We only have one system here and I notice that some devices get knocked of (we 
use 90)
and yet others, which have had no activity for HOURS are still on. The common 
thread
seems to be they are PC's connected via TCP/IP and not the dumb terminals (?).

We DEFINITELY end QINTER for backups and the backup job runs in QBATCH so no 
user
submitted jobs can run against it...

Chuck

"Bale, Dan" wrote:

> System value QINACTITV is set to 60 minutes on all of our production
> systems.  However, the system seems to recognize this setting on only
> two of these five boxes.  One one system, it takes up to six hours for
> the system to finally boot me off.  Another system takes about three
> hours.
>
> Yesterday, our backup failed because one user's workstation had not been
> signed off, objects were locked, and the backup "failed".  This was
> quickly elevated to "resolve this now" by our auditing team.
>
> Any ideas?
>
> Dan Bale
> IT - AS/400
> Handleman Company
> 248-362-4400  Ext. 4952
> D.Bale@Handleman.com



As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:
Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.