That looks right to me...I'm doing the same type of thing right now. The
STRSRVJOB and STRDBG don't show any errors, right? Your library list is set
up like the batch job, right? IOW you're not debugging a program in a
different library than what the job is using.


On Wed, Sep 3, 2014 at 9:44 AM, RPGLIST <rpglist@xxxxxxxxxxx> wrote:

I have a job that is running in batch, its actually in a DEQA status while
its waiting on data to be written to a data queue. Once that happens,
it'll fire and run.

The problem is I need to run it in debug to check some values that are
calculated during run time, but even using STRSRVJOB doesn't seem to be
working.

Here is what I've tried to do:

The job is already running in batch and sitting in a DEQA status.
1. Start a second session
2. Enter STRSRVJOB with the job name, user and number
3. STRDBG with the name of the program running in batch and enter a break
point.

I send the data to the data queue, expecting that the program should enter
debug but it never happens. I know I'm missing a simple step, so a quick
pointer or two would be greatly appreciated.

Dutch


--
This is the RPG programming on the IBM i (AS/400 and iSeries) (RPG400-L)
mailing list
To post a message email: RPG400-L@xxxxxxxxxxxx
To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/rpg400-l
or email: RPG400-L-request@xxxxxxxxxxxx
Before posting, please take a moment to review the archives
at http://archive.midrange.com/rpg400-l.



This thread ...

Follow-Ups:
Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2020 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].