Hi All,

I posted this problem yesterday only but it got mixed up somewhere and so I'm
posting it again.

As per RPG/400 Reference mannual, following should not happen. But it's
happening to me.

I have more that one subfile - say "Subfile I" and "Subfile II" in a single
display file and I get  'Update without Read...'  error for "Subfile I" when I
update "Subfile I" under following conditions:

...
(a) Read Subfile I
...
(b) Read Subfile II
...
(c) Update Subfile I --> Gives ERROR at this point.
...

There is no Update of Subfile II between (b) and (c).

Isn't this a RPG bug?

Thanks ,
Rajeev.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* This is the RPG/400 Discussion Mailing List!  To submit a new         *
* message, send your mail to "RPG400-L@midrange.com".  To unsubscribe   *
* from this list send email to MAJORDOMO@midrange.com and specify       *
* 'unsubscribe RPG400-L' in the body of your message.  Questions should *
* be directed to the list owner / operator: david@midrange.com          *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].