The salesrep did a standard Windows disk cleanup last night and now
everything works fine.

That's a new one on me.


On Wed, Nov 19, 2014 at 3:44 PM, Jeff Crosby <jlcrosby@xxxxxxxxxxxxxxxx>
wrote:

All,

A salesrep laptop (Dell E6400) motherboard had issues so the local PC shop
found a refurbed Dell E6500 and installed the hard drive into it.

He had numerous wifi networks already set up that are still there. But he
can't get any of them to actually work. He even reenters the passcode.
Has tried in in many locations. Won't even work with the wifi hotspot in
his phone.

Could it be that since this is a new NIC with a different MAC address,
that he needs to 'forget' each wifi individually and add them back? I'm
guessing not because it worked for me here in the office with our wifi.
But I'm running out of things to try.

Ideas? Thanks.


--
Jeff Crosby
VP Information Systems
UniPro FoodService/Dilgard
P.O. Box 13369
Ft. Wayne, IN 46868-3369
260-422-7531
www.dilgardfoods.com

The opinions expressed are my own and not necessarily the opinion of my
company. Unless I say so.





As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:
Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2021 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.