Yes, I have seen it. Tried upgrading to the latest service pack, but still no luck. I usually just hit enter or page up/page down, and it will come back.

Thanks

Bob Cagle
IT Manager
Lynk, Inc.

-----Original Message-----
From: PcTech [mailto:pctech-bounces@xxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Wyatt, Chris (BWCS-IL)
Sent: Friday, November 7, 2014 1:25 PM
To: pctech@xxxxxxxxxxxx
Subject: [PCTECH] PC5250 on Windows 8.1

Hi all,

I'm running the latest greatest version of IBM i Access for Windows on my Windows 8.1 pc. (R7.1 service pack SI53584)

I'm noticing that my emulation screen sometime goes all black. I can't quite explain when/why it happens but a long period of inactivity *sometimes* seems to be related. If you start hitting the tab key, input fields will start appearing. Min/Max-ing the window doesn't do anything.

Anyone else seeing this problem?


[cid:image002.png@01CFCFFE.F70E3520]<http://www.bwcontainersystems.com/>
Chris Wyatt | ERP Developer/Analyst
1305 Lakeview Drive | Romeoville, IL 60446 USA
t: +1 (630) 759-6800 x301 m: +1 (215) 403-2837

As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:
Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2021 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.