I am using git bash from Windows to SSH into our system and I am running some of the IBM scripts for IWS (wsdl2ws.sh) and getting errors:

/QIBM/ProdData/OS/WebServices/V1/client/bin/wsdl2ws.sh: line 15: $'\r': command not found
/QIBM/ProdData/OS/WebServices/V1/client/bin/wsdl2ws.sh: line 17: $'\r': command not found
/QIBM/ProdData/OS/WebServices/V1/client/bin/wsdl2ws.sh: line 19: $'\r': command not found
/QIBM/ProdData/OS/WebServices/V1/client/bin/wsdl2ws.sh: line 20: $'\r': command not found
': not a valid identifierices/V1/client/bin/wsdl2ws.sh: line 21: export: `JAVA_HOME
/QIBM/ProdData/OS/WebServices/V1/client/bin/wsdl2ws.sh: line 22: $'\r': command not found
/QIBM/ProdData/OS/WebServices/V1/client/bin/wsdl2ws.sh: line 24: $'\r': command not found
/QIBM/ProdData/OS/WebServices/V1/client/bin/wsdl2ws.sh: line 35: $'\r': command not found
/bin/java: No such file or directoryent/bin/wsdl2ws.sh: line 36: /QOpenSys/QIBM/ProdData/JavaVM/jdk70/32bit
/QIBM/ProdData/OS/WebServices/V1/client/bin/wsdl2ws.sh: line 37: $'\r': command not found
/QIBM/ProdData/OS/WebServices/V1/client/bin/wsdl2ws.sh: line 38: $'\r': command not found

Lines 15, 17, 19, 20, 22, 24, 35, 37 and 38 are all empty lines.

It seems to only happen on the IBM supplied scripts; scripts that I've developed are working fine.

Is there something I can do in my session so that these are interpreted correctly?

Mitch Gallman | U.S. Xpress, Inc.
IBM i Applications Developer


This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2020 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].