Nope. Google comes up just fine. I'm running XP professional with IE 
6.0.2800.1106.xpsp2.030422-1633


Paul Nelson
Arbor Solutions, Inc.
708-670-6978  Cell
pnelson@xxxxxxxxxx




"Mark Villa" <markvilla@xxxxxxxxxxx>
Sent by: midrange-nontech-bounces@xxxxxxxxxxxx
08/13/2003 08:05 PM
Please respond to Non-Technical Discussion about the AS400 / iSeries 

 
        To:     "'Non-Technical Discussion about the AS400 / iSeries'" 
<midrange-nontech@xxxxxxxxxxxx>
        cc: 
        Subject:        Google changes


Has anyone noticed a difference in Google results depending on the OS you
are using?

I am using the identical version of explorer under 2000 professional and 
XP
professional.
2000 returns the results you would expect.
XP returns a page of sponsors first and launches a separate ad window.

I took care of it but the default behavior seemed different.

Thanks,
Mark

_______________________________________________
This is the Non-Technical Discussion about the AS400 / iSeries 
(Midrange-NonTech) mailing list
To post a message email: Midrange-NonTech@xxxxxxxxxxxx
To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/midrange-nontech
or email: Midrange-NonTech-request@xxxxxxxxxxxx
Before posting, please take a moment to review the archives
at http://archive.midrange.com/midrange-nontech.




As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.