If you get this message after rebooting your PC.

A system restart is pending, you must restart the computer before
installing IBM i Access for Window 7.1"

REGEDIT
HKEY_LOCAL_MACHINE
SYSTEM
CurrentControlSet
Control
Session Manager
Rename PencdingFileRenameOperations to PendingFileRenameOperationsold

Rerun the install
Install Successful.
Sessions working without issue.


Paul



-----Original Message-----
From: MIDRANGE-L [mailto:midrange-l-bounces@xxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Charles Wilt
Sent: Friday, December 11, 2015 2:07 PM
To: Midrange Systems Technical Discussion
Subject: Re: Service Pack SI57907 for C/A: Any issues?

https://www-304.ibm.com/support/docview.wss?uid=nas26003b72afe84d2c9862576fd003c6d66

Charles

On Fri, Dec 11, 2015 at 1:47 PM, Steinmetz, Paul <PSteinmetz@xxxxxxxxxx>
wrote:

I have a different issue with SI57907.

SI57907 will not install.
Continues to send message that a system restart is pending.
"A system restart is pending, you must restart the computer before
installing IBM i Access for Window 7.1"
Rebooted PC several times.
Restart message continues, install wizard interrupted before install
was completed.

I opened a PMR with IBM.

Paul

-----Original Message-----
From: MIDRANGE-L [mailto:midrange-l-bounces@xxxxxxxxxxxx] On Behalf Of
CRPence
Sent: Monday, November 30, 2015 9:58 PM
To: midrange-l@xxxxxxxxxxxx
Subject: Re: Service Pack SI57907 for C/A: Any issues?

On 30-Nov-2015 08:21 -0600, Szepesi Frigyes wrote:
On 28-Nov-2015 03:41 -0600, Szepesi Frigyes wrote:
I just installed the 64 bit version of Service Pack SI57907 for
Client Access for Windows. After installing it, 5250 sessions and
System i Navigator do not start. Has anyone encountered similar
issues?


There is nothing I could find reported in the PSP, nor any APAR for
the any symptoms ("CA400EXP" "OPNAV") AND ("UNPRED" OR "OTHER" OR
"INCORROUT"), neither with nor irrespective "64 bit" being included.

That they "do not start" is a fairly nebulous description. Any
specifics; e.g. error messages?

Is the Win7 system updated to the latest SP for that PC OS? And
any recent updates have been applied also?

Was the image size identical to what was recorded on the FTP site?
Perhaps download another copy, and then compare the binary streams,
verifying there are no differences between the prior and the new
download; if wrong size or differences found, then try applying with
the newer download.

<<SNIP>> I am on Windows 7, I am an admin on this machine. I
installed the previous SP for C/A without any issues (actually, to
cure this problem <ed: see prior quoted message>, I uninstalled C/A
on my PC, re-installed it, and installed the previous SP, which is
SI56695. It works fine. As I saw in the readme.txt for the current
SP, there WERE some changes in 5250 emulation.

Given the prior ServicePack was installed without issue, presumably
there would be no issue for the special\pre-requisite instructions at
[ http://www.ibm.com/systems/power/software/i/access/windows_sp.html]
with link showing redirect within page to [
www.ibm.com/systems/power/software/i/access/windows_sp.html#action],
but may be worth reading [again].

Might be helpful [mostly] to others, though likely burdensome to
you [per likely needing to install the fixpack again and record errors
and collect some traces after experiencing the difficulty again], to
report the problem to your service provider [which may be IBM]. That
is to suggest, for both lack of anyone here responding, and no
apparent APARs, seems the issue may be unique to you, or not yet
reported [outside of this discussion[, and thus unknown to IBM.

--
Regards, Chuck

--
This is the Midrange Systems Technical Discussion (MIDRANGE-L) mailing
list To post a message email: MIDRANGE-L@xxxxxxxxxxxx To subscribe,
unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/midrange-l
or email: MIDRANGE-L-request@xxxxxxxxxxxx Before posting, please take
a moment to review the archives at http://archive.midrange.com/midrange-l.

--
This is the Midrange Systems Technical Discussion (MIDRANGE-L) mailing
list To post a message email: MIDRANGE-L@xxxxxxxxxxxx To subscribe,
unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/midrange-l
or email: MIDRANGE-L-request@xxxxxxxxxxxx Before posting, please take
a moment to review the archives at
http://archive.midrange.com/midrange-l.


--
This is the Midrange Systems Technical Discussion (MIDRANGE-L) mailing list To post a message email: MIDRANGE-L@xxxxxxxxxxxx To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/midrange-l
or email: MIDRANGE-L-request@xxxxxxxxxxxx Before posting, please take a moment to review the archives at http://archive.midrange.com/midrange-l.


This thread ...

Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].