I just tried it again on my test laptop....
I used the same IBM i Access for Windows installer.
however, I have about 2+ months of windows 10 updates....

it now works....



On Wed, Oct 7, 2015 at 10:45 AM, Bob Cagle <bcagle@xxxxxxxxxxx> wrote:

Gerald

It it's not working for you than something is wrong. I know for a fact
that it does work as I have it working on multiple Widows 10 machines here
in my office.

Thanks
Bob

From: Gerald Magnuson

yes, I tried it...
it doesn't work....

remember the commandment posted on some wall at Microsoft:

"Microsoft Windows isn't done,
Until IBM Client Access doesn't run"


On Tue, Oct 6, 2015 at 3:09 PM, Jeff Young <jyoung0950@xxxxxxxxx> wrote:

Does anyone know if the "IBM i Access for Windows" works with Windows
10?
Just curious.


Jeff Young
Sr. Programmer Analyst
--
This is the Midrange Systems Technical Discussion (MIDRANGE-L) mailing list
To post a message email: MIDRANGE-L@xxxxxxxxxxxx
To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/midrange-l
or email: MIDRANGE-L-request@xxxxxxxxxxxx
Before posting, please take a moment to review the archives
at http://archive.midrange.com/midrange-l.



This thread ...

Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].