• Subject: Re: Menubar problems
  • From: "Simon Coulter" <shc@xxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 24 Apr 01 11:16:42 +1000

M
Hello Cary,

Are you viewing the menubar from a 5250 emulation program (poxy PC stuff) or 
from a real 5250 terminal (green screen)?  If you are using an emulator then 
try it from a green screen (attached to a controller that supports the 
enhanced 5250 data stream).  I'd put money on the emulator stuffing up the 
enhanced 5250 data stream interpretation - especially since I recall your 
earlier mail saying the E activated the option correctly, its just wrongly 
displayed.

Regards,
Simon Coulter.


 FlyByNight Software         AS/400 Technical Specialists       
 Eclipse the competition - run your business on an IBM AS/400.  
                                                                
 Phone: +61 3 9419 0175   Mobile: +61 0411 091 400        /"\   
 Fax:   +61 3 9419 0175   mailto: shc@flybynight.com.au   \ /   
                                                           X    
               ASCII Ribbon campaign against HTML E-Mail  / \   

+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2020 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].