• Subject: Re: Objectconnect speed
  • From: rob@xxxxxxxxx
  • Date: Thu, 4 Jan 2001 14:03:30 -0500


Are we confusing Object Connect with Opti Connect?

Rob Berendt

==================
Remember the Cole!


                                                                                
                                         
                    Larry Bolhuis                                               
                                         
                    <lbolhuis@arbsol.co        To:     Midrange Systems Mailing 
List <MIDRANGE-L@midrange.com>           
                    m>                         cc:                              
                                         
                    Sent by:                   Subject:     Objectconnect speed 
                                         
                    owner-midrange-l@mi                                         
                                         
                    drange.com                                                  
                                         
                                                                                
                                         
                                                                                
                                         
                    01/03/01 07:30 PM                                           
                                         
                    Please respond to                                           
                                         
                    MIDRANGE-L                                                  
                                         
                                                                                
                                         
                                                                                
                                         




Has anyone experience with ObjectConnect and what kind of speed you can
get with the thing? Recently I timed the movement of a single 5GB
physical file and got barely 5Mb/sec speed. The sending machine is an
S20 4-way at V4R2, the receiving machine an 820 2-Way. Neither was doing
anything at the time (CPU <5% on both). The connection is pure SNA over
Ethernet. The Ethernet cards are both 100M and each reports a 100M full
duplex connection. Both are connected to the same Ethernet Switch which
reports virtually no traffic utilization.  Even wrksysact shows the send
and recieve tasks using virtually no CPU and no I/O. I'm going to try
again with performance tools running but.....

This is pretty sad performance with this kind of horsepower. Any ideas
or similair experiences? Tweaks to the LIND or CTLD maybe?

 - Larry

--
Larry Bolhuis
Arbor Solutions, Inc.
(616) 451-2500
(616) 451-2571 -fax
lbolhuis@arbsol.com
+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to
MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator:
david@midrange.com
+---



+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].