• Subject: Re: RUNRMTCMD and password
  • From: rob@xxxxxxxxx
  • Date: Tue, 7 Nov 2000 09:28:21 -0500


From one 400 to another?
Are you specifying *SNA or *IP on RUNRMTCMD?

password
    Specify a password sent to the target system to verify the
    sign-on of the user ID specified in the RMTUSER parameter.  If
    an address type of *IP is specified, the password sent is not
    substituted across the communication line; if *SNA is specified,
    the password may or may not be substituted, depending on whether
    the remote system supports password substitution.

If you are using *SNA then the question becomes how do you know if 'the
remote system supports password substitution'?

Rob Berendt

==================
Remember the Cole!


                                                                                
                                         
                    nathansimpson@optus                                         
                                         
                    net.com.au                 To:     MIDRANGE-L@midrange.com  
                                         
                    Sent by:                   cc:                              
                                         
                    owner-midrange-l@mi        Subject:     RUNRMTCMD and 
password                                       
                    drange.com                                                  
                                         
                                                                                
                                         
                                                                                
                                         
                    11/06/00 09:25 PM                                           
                                         
                    Please respond to                                           
                                         
                    MIDRANGE-L                                                  
                                         
                                                                                
                                         
                                                                                
                                         




Hi,

I am trying to do a RUNRMTCMD from a CL program.

The only problem is, is the password doesn't get passed along with the
rest of the command.

It does work from the command line but not from the CL.

It is enclosed in single quotes in the CL.

Does anyone have another idea?

TIA

Nathan Simpson
+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to
MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator:
david@midrange.com
+---



+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available here. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].