• Subject: confirmation
  • From: "Jaladi Ravi Kiran, Gurgaon" <jaladirk@xxxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 3 Jan 2000 12:01:15 +0530

Hello everybody,

My system V4R4 had taken the IPL with out any problem. And when I displayed
the DATE system value it displayed '01/03/00' and I even checked the system
value QCENTURY which got  changed to value '1' automatically, are  these
results R OK and expected results for this year .? (please say YES or NO )
if YES.... 

But I had a 2nd AS/400 which is running on V3R1/CISC machine and this system
too had done the IPL with out any problem. And I don't find any difference
in the Qdate system value of both systems, except the QCENTURY sysval( not
present in V3R1).

 My worry is I dint find any problem with my CISC machine during IPL or
after IPL, how do I confirm that this V3R1/CISC machine has no problem or
has a problem. As of now there's no active application running on this, the
MODEL of this system is E50.

Could someone clarify this in detail.... R there any steps to check this?

Please ....

Ravi

application/ms-tnef


This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available here. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].