R>ecently we've upgraded our O/S to V4R4, before that my HTTP server
        >with the ADMIN & DEFAULT instance was working fine under V4R3 and
once it
        >has started the respective jobs  used to stay at TIMW status in
WRKACTJOB
        >display.
        >
        >But now ,the Status for these two instance is at CNDW (condition
wait) as shown in the .TXT file >below. And because of this we're unable to
connect to the WebSphere
        >Application server(i:e; 9090 port).


        I have gone through the job log for this two jobs ( Admin & Default)
the log information is in the attachment.

After couple of days I deleted the LIC PGm (5769DG1) and re-installed it but
still the same problem. 

Can any one give me some suggestions how to proceed further,

Initially when we're working on V4R3 we couldn't connect to the websphere as
we don't have the Group PTF:- SF99025. Once it has been applied we're
through.
But In V4R4 this particular PTF Bug has to be fixed already before it's
released in to the market....Right?
Or do I have to check for another PTF's or CUM PTF's .

Thanking you in advance
Ravi
>
        >
+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].