• Subject: RE: Telnet options
  • From: "Bleddyn Williams" <bleddyn@xxxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 5 Oct 1999 17:37:37 +0100
  • Importance: Normal

Try changing timemark timeout under your telnet config options, up the value from what it is that should fix your problem.

Thanks
Bleddyn

***********************************************************
http://www.ignite400.org Your AS/400 Internet User Group
***********************************************************

 
-----Original Message-----
From: owner-midrange-l@midrange.com [mailto:owner-midrange-l@midrange.com]On Behalf Of Karl Lauritzen Jr.
Sent: Tuesday, October 05, 1999 05:24
To: MIDRANGE-L@midrange.com
Subject: Telnet options

Can you change a system value for telnet sessions to retry if a connection is lost.
We are using Mochasoft on Ethernet with Win98. We get alot of session losing connections to host.
We are thinking there may be a 400 system value set wrong or too low?
We looked at command telnet but we cannot find anything of help.
 
Karl Lauritzen Jr.
Second Vice-President
Application Development
254-756-5531 Ext 129
503-218-6568 E-Fax
www.natlloyds.com
klauritzen@natlloyds.com

As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.