We have just started to use Netserver on our V4r3 AS400 and on the Client
side
Windows NT.
According to the Client Access Express Redbook, if your profile for Windows
differs from your AS400 profile you will be prompted for your profile and
password. This is not happening. I must create a profile and password that
matches on both systems. Also unless I install Operational Navigator or
NetBEUI,
I can see it when I search for it however when I try to access it says "Not
accessible, wrong handle". I have the server in my LMHOSTS file. I was under
the
impression that Client Access is not even necessary, that it would just
appear
in my Network Neighborhood. I'm a little new to this anyone have a little
insight?

Eric Sundell
AS400/PC Specialist
PMI/Delta Dental
+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---


This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].