• Subject: FTP connection
  • From: "Erick Garske" <erick@xxxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 11 Mar 1999 10:45:34 -0800
  • Importance: Normal

I have a client who is attempting to FTP from a PC to the AS/400 to a shared
folder. The user can ftp and open a connection but can not send. Moreover,
once the connection has been made with an OPEN a user sign on is not echoed
back.

>From the AS/400 side the STRTCPSVR *FTP has been issued.

I suspect that it may have something to do with their QSECURITY system value
being set to 40. However, changing this value may be overkill and could be
solved with perhaps CFGTCPFTP.

Thanks in advance for any insight into this problem.

Erick Garske
FORMation mg
mailto:erick@formationmg.com
http://www.formationmg.com


+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---


This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].