• Subject: File transfer from AS/400 received garbage.
  • From: "Vuong Nguyen" <vuongn1@xxxxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 05 Jan 1999 12:50:06 PST

I create a physical file out of report spool file then transfer it out 
using Client Access but it gives me these non-sense language, a whole 
bunch of alphabets and number line up line by line.

I did go in the cwbtfr.ini and change the ForceTranslation = 1

I received the following:

F1404040404040404040404040404040404040404040404040404040404040404040404040404040404040404040404040404040404040404040404040404040404040404040

What did I do wrong or what else do I need to do?  TIA.

Gratefully,  Vuong.


______________________________________________________
Get Your Private, Free Email at http://www.hotmail.com
+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---


This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].