• Subject: Re: SMTP Server Not Responding
  • From: Ferdinand Tang <ferd@xxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 29 Oct 1997 12:47:49 +0800

I've done the telnet portion to the as/400 box at port 25. I get a
connection failed.
What else do I look for?


Peter Coffin wrote:

> > Can anyone tell me what I should look for if my SMTP server on the
> V3R7
> > is not responding? POP3 seems to be running.
>
> TELNET to your AS/400 on specifying port 25. If you get a response
> that gives a
> welcoming message, it's running. If it just times out, it's not.
>
> Peter H. Coffin
> phcoffin@us.ibm.com
> +---
> | This is the Midrange System Mailing List!
> | To submit a new message, send your mail to
> "MIDRANGE-L@midrange.com".
> | To unsubscribe from this list send email to MAJORDOMO@midrange.com
> |    and specify 'unsubscribe MIDRANGE-L' in the body of your message.
>
> | Questions should be directed to the list owner/operator:
> david@midrange.com
> +---



+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to "MIDRANGE-L@midrange.com".
| To unsubscribe from this list send email to MAJORDOMO@midrange.com
|    and specify 'unsubscribe MIDRANGE-L' in the body of your message.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---


This thread ...

Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available here. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].