• Subject: Client access/NT - many users on one workstation
  • From: "Grau, Barry" <Grau@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 27 Oct 1997 16:23:28 -0600

I have a department (really a clinic) with about 10 workstations and 20
employees, all of whom use an application running on an AS/400 and may
use it at any of the workstations. When I log on as some user and
configure a connection in the primary environment, it seems like the
configuration is only for the one user. When a second user logs on, CA
won't let him connect - it complains that the connection isn't found in
the current environment. I really want to configure connections only 10
times, not 10*20 times. Is there any way to configure a connection in
the primary environment and have it be shared among all users of the
workstation?

Barry Grau (grau@uic.edu)
UIC Medical Center 
Information Technology Services
809 S Marshfield Avenue
Chicago, Illinois 60612

-bwg
+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to "MIDRANGE-L@midrange.com".
| To unsubscribe from this list send email to MAJORDOMO@midrange.com
|    and specify 'unsubscribe MIDRANGE-L' in the body of your message.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---


This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available here. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].