Minor concern with compiling tn5250.
The configure runs, but then the make comes back with 1 error in 
the tn5250.c file. reference lines 181 and 183, and talks about " 
problem. As it turns out, line 181 is a print line with a "\ and line183 
is the end of the print line with the ")  Problem seems to be that line 
182 doesn't have the \ at the end of the line. Once that is added, the 
make and make install runs fine. 

Was just covering a cable in my networking class, and had the 
students go thru the process of setting up the tn5250 to be able to 
access our AS/400 from linux. I used the little program to show them 
the process, and the advantage of having access to the code. 

I had been able to compile this on redhat 9 without making the 
change, but on that machine I had to compile with a nossl option 
since the lib versions where not the same.

Thanks.

+----------------------------------------------------------+
  Michael D. Setzer II -  Computer Science Instructor      
  Guam Community College  Computer Center                  
  mailto:mikes@xxxxxxxxxxxxxxxx                            
  http://www.guam.net/home/mikes
  Guam - Where America's Day Begins                        
+----------------------------------------------------------+

http://setiathome.berkeley.edu
Number of Seti Units Returned:  13,088
Processing time:  27 years, 295 days, 20 hours, 32 minutes
(Total Hours: 243,621)



As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2021 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.