Ooops...   :)


On Fri, 25 Jan 2002, Dennis Lovelady wrote:

>
> Hi, Scott:
>
> Just for the record, that's minutes, not seconds.
>
> HTH
> Dennis
>
> Scott Klement <klemscot@klements.com>@midrange.com on 01/25/2002 02:41:06
> AM
>
> Please respond to linux5250@midrange.com
>
> Sent by:  linux5250-admin@midrange.com
>
>
> To:   linux5250@midrange.com
> cc:
> Subject:  Re: [LINUX5250] loosing connection
>
>
>
> Please check the value of your QINACTITV system value.   From the
> AS/400, type:  DSPSYSVAL SYSVAL(QINACTITV)
>
> This system value tells the AS/400 to disconnect users who have been
> inactive for a certain number of seconds.
>
> Good Luck!
>
>
> On Fri, 25 Jan 2002, Mihael Knezevic wrote:
> >
> > hi,
> > first i want to say that this 5250 terminal emulator is great.
> >
> > we have several as400 and on most systems it works great. i got no
> problem
> > with the machine with OS400 V4R5M0 but on an older version V4R2M0 i
> always
> > loosing the connection after a while if i do nothing. has it something to
> > do with the operating system release or with some configuration?



As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2021 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.