• Subject: tn5250 hanging
  • From: Phil Gregory <pgregory@xxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 29 Sep 1999 14:00:40 +0000

tn5250 has been occassionally hanging on me, failing to go on to a final
screen and displaying "X SYSTEM" at the bottom of the screen.  I finally
got the bug to reproduce reliably.

The problem occurs when I run a PDM search through the source members in a 
file.  I see the names of the members flashing by as they are searched,
then a match is found and is displayed.  The screen showing the member
disappears as soon as it appears, leaving me with the previous screen (an
SEU startup screen saying that it's loading the member) and "X SYSTEM" at
the bottom.

Trace file available.

(On a side note, my problem with field position under curses cleared up
afer I reinstalled the terminfo files.  It was a problem with my setup.)
+---
| This is the LINUX5250 Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to LINUX5250@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to LINUX5250-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to LINUX5250-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---


As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.