May have to cross post to OSS...here is the deal:

I have the /QOpenSys/QIBM/ProdData/JavaVM/jdk70/32bit/bin on my PATH along with /QOpenSys/usr/bin and /usr/bin When I use either QP2TERM OR SSH using something like puTTY, and type this:
java -version

I get nothing. Nada.....zippo. No response. No error. It just returns.

Trying /QOpenSys/QIBM/ProdData/JavaVM/jdk70/32bit/bin/java -version ALSO returns nothing. I know Java is installed. I have multiple java dependent jobs running (some are submitted shell scripts) So I can't quite figure out why at the command line I am getting nothing....ON BOTH my partitions (7.1 and 7.2 - whatever I broke I was consistent...)

$ ls -l /usr/bin/java
lrwxrwxrwx 1 qsys 0 62 Jan 23 2015 /usr/bin/java -> /QIBM/ProdData/Java400/bin/java

$ ls -l /QOpenSys/usr/bin/java
lrwxrwxrwx 1 qsys 0 78 Oct 26 2008 /QOpenSys/usr/bin/java -> ../../QIBM/ProdData/OS400/PASE/bin/java

Anyone bump into this before? Kind of weird...



As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.