Hi, James --

What symptoms are you seeing (including any stack trace)? It might help to
turn on tracing in the toolkit, depending on what the stack trace shows.

Is it possible that the new iSeries is exposing another IP address and the
Linux server is trying to take some route the new iSeries that is blocked by
a firewall?

Please let me know if you need help turning on tracing in the toolkit.

Gary

-----Original Message-----
From: java400-l-bounces@xxxxxxxxxxxx [mailto:java400-l-
bounces@xxxxxxxxxxxx] On Behalf Of James H. H. Lampert
Sent: Tuesday, January 05, 2010 5:52 PM
To: Java Programming on and around the iSeries / AS400
Subject: Toolbox not connecting!

We just transferred production to our new V6 box, and almost everything
works.

With the exception of a Java program, running under Tomcat 5, on our
Linux web server, which establishes a toolbox connection to call a
program.

All the Host Servers are up.

The user profile it uses to connect exists.

If I do a WRKTCPSTS *CNN, none of the Host Servers ports are showing any
activity at all.

It was working before, and we swapped internal IP addresses between the
old and new production boxes. Everything else seems to connect just fine
to the new box.

Any ideas?

--
JHHL


As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:
Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.